© Kuva: Getty Images

Ranskan ex-futistähti ei hyväksy fanien käytöstä tähtihyökkääjää kohtaan: ”Typerää”

Ranskan fanit ovat antaneet kovaa kritiikkiä tähtihyöökkääjälleen Oliver Giroud’lle. Fanit buuasivat Giroudille ennen harjoitusottelua Kamerunia vastaan.

Giroud teki Kamerunia vastaan maaliin ja silti hänelle buuattiin, kun hän tuli vaihtoon 65. minuutilla. Fanit purkavat turhautumisensa Giroud’n, kun maan ykköstykki Karim Benzema jätettiin kisoista pois seksivideoskandaalin takia.

Ranskan entinen futistähti Frank Leboeuf ei ymmärrä fanien käytöstä. Leboeuf oli voittamassa Ranskan paidassa vuonna 1998 maailmanmestaruutta ja hänen mielestään buuaajat ovat tyhmiä.

– Ihmiset eivät ymmärrä, miksi Benzema ei ole joukkueessa, ja Giroud saa pelata. Typeräähän se on. Olivier teki seitsemässä ottelussa seitsemän maalia, joten kyllä hän on laatupelaaja, Leboeuf kertoo goal.comin haastattelussa.

– En ymmärrä miksi he tekevät niin. Jos heiltä kysyttäisiin miksi buuasitte Giroud’lle, heillä tuskin olisi vastausta, ja juuri se on ongelma, Leboeuf ihmettelee.

Leboeuf muistuttaa, että monille muillekin maailmantähdille on buuattu aiemmin. Ranskalaistopparin mukaan jalkapallossa ei aina ole järkeä.

– Muun muassa Michel Platinille on buuattu. David Beckhamillekin on buuattu ja hänestäkin tuli silti koko kansan rakastama pelaaja.