Englannin päävalmentajahaku on täydessä käynnissä ja spekulaatiot tulevasta valmentajasta nousevat päivä päivältä. Crystal Palacen manageri Alan Pardew kertoi oman mielipiteensä asiaan.

– Haluan olla Englannin päävalmentaja. Se on työ, johon pyrin ja tavoittelen, mutte ei nyt, Pardew kertoi Daily Mailille.

Pardew haluaa keskittyä nyt työhönsä Crystal Palacessa. Palace sijoittui viime kaudella Valioliigassa 15:nneksi. Lisäksi Palace eteni FA Cupissa aina finaaliin saakka, jossa Manchester United oli kuitenkin parempi.

Pardewn mukaan hän saattaa tarvita vielä lisää kokemusta maajoukkueen valmentamisesta ennen kuin hän olisi valmis astumaan Englannin peräsimeen.

– Olen valmis hakemaan kokemusta kansainvälisestä jalkapallosta jonkun toisen maan valmentajana, jos Englannin päävalmentajatyö sitä edellyttää. Nyt kuitenkin keskityn Crystal Palaceen.

58-vuotiaalla englantilaisella oli heittää myös oma ehdokas seuraavaksi Englannin maajoukkueen päävalmentajaksi.

– Englannin fanit – joihin itsekin lukeudun – täytyy seistä päävalmentajavalinnan takana. Ja voin nähdä, miksi Arsene Wenger voisi olla tämä mies, Pardew sanoi.

Lähde: goal.com