Argentiina ei ehkä lähetä joukkuettaan Rion olympialaisten miesten futisturnaukseen.

– Tänään todennäköisyys sille, ettei Argentiinasta lähde jalkapallojoukkuetta olympialaisiin, on 50 prosenttia, Argentiinan olympiakomitean puheenjohtajaa Gerardo Wertheiniä siteerattiin Daily Mailissa.

– Tämä johtuu asioista, joita tapahtuu Argentiinan jalkapalloliitossa. Emme ole kuulleet heistä mitään 20. kuukauteen.

Lehden mukaan rahapulassa oleva jalkapalloliitto on kansainvälisen jalkapalloliiton tutkinnassa televisiorahojen käytön suhteen ja sen vuoksi, että maan liitto ei ole kyennyt järjestämään puheenjohtajavaalia eikä päättämään ensi kuussa alkavaksi tarkoitetun pääsarjan muotoa.

Joukkueen päävalmentajan Gerardo Martinon piti aloittaa turnauksen valmistautuminen joukkueensa kanssa tällä viikolla, mutta hän ei ole saanut edes joukkueellista pelaajia mukaan. Futistoimittaja Tancredi Palmerin mukaan seurat eivät ole päästäneet pelaajia tässä tilanteessa lainkaan olympiajoukkueen käyttöön.

Argentiina on kaksinkertainen olympiavoittaja vuosilta 2004 ja 2008.

Tancredi Palmeri

@tancredipalmeri
Unbelievable: Argentina are seriously considering the decision not to present any football team at the Olympics (no players left by club)