Arsenal tehnyt tarjouksen hyökkääjälupauksesta: ”Kuin Eden Hazardin ja Theo Walcottin risteymä”

Arsenalin kerrotaan mediassa tehneen jo noin viiden miljoonan punnan tarjouksen Hiroschima Sanfreccelle 21-vuotiaasta hyökkääjästä Takuma Asanosta.

Pelaaja on pitkälti tuntematon vielä oman maansa ulkopuolella vaikka onkin edustanut Japanin A-maajoukkuettakin jo viidesti. Kuluvalla kaudella mies on tehnyt seurajoukkueelleen 7+5-tehot 19. otteluun.

Asanon kerrotaan olevan yksi aasialaisen jalkapallon nopeimmista pelaajista.

– Hän on yksi nopeimmista pelaajista Aasian kentillä, ehkä jopa [Arsenalin pikakiituria] Theo Walcottia nopeampi. Hän ei ole kuitenkaan vielä huipputason pelaaja, ja häneltä puuttuu pelikokemusta ja kokemusta ulkomailta, japanilaistoimittaja Koki Harada kommentoi Squawkalle.

– Hän on pelaajatyyppinä kuin Eden Hazardin ja Theo Walcottin risteymä. Nopea pelaaja, joka löytyy tilaa puolustuslinjan takaa. Hän tekee maaleja ja järjestelee niitä. Hänen lempinimensä on jaguaari, koska hän juoksee kovaa ja metsästää palloa. Nykyään hän imitoi jaguaaria maalituuletuksessaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!