© Kuva: Getty Images

Barcelona-legenda siirtyy Valioliiga-nousijaan – ”Tällaisia pelaajia ei yleensä siirry nousijoihin”

Pitkän uran Barcelonassa tehnyt Victor Valdes siirtyy pelaamaan Valioliigaan tulevaksi kaudeksi nousseeseen Middlesbroughiin.

34-vuotias veskari oli ilman sopimusta, sillä hänen kontrahtinsa Manchester Unitedin kanssa päättyi kesällä.

Unitediin tammikuussa 2015 siirtynyt katalaaniveskari ei tullut seurassa toimeen nyt jo kenkää saaneen managerin Louis van Gaalin kanssa. Valdes pelasikin osan kevätkaudesta lainalla Standard Liegessä.

Boro-manageri Aitor Karanka iloitsi siirrosta.

– Et voi ymmärtää, kuinka innoissani olen. Ei ole tavallista, että tällainen pelaaja tulee nousijaan. Olen tyytyväinen, koska hän on sitoutunut. Kaikkien keskustelujemme perusteella hän tietää, miksi hän on täällä ja tulee vahvistamaan joukkuettamme, kommentoi Karanka seuran verkkosivuilla.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!