Barcelona teki kesän ensimmäisen hankintansa – tuttu nimi!

© Kuva: Getty Images

Barcelona tiedotti maanantaina kesän ensimmäisestä hankinnasta, jonka nimi kalskahtaa tutulta, kyseessä on nimittäin tähtihyökkääjä Luis Suarezin sukunimikaima Denis Suarez, joka siirtyy seuraan Villarrealista.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tuttu nimi myös Barcelonalle, sillä 22-vuotias kärkimies edusti vuosina 2013-2015 seuran B-joukkuetta, pelaten tosin jälkimmäisen kauden lainalla Sevillassa.

Barcelona ehti myydä pelaajan viime kesänä Villarrealiin, mutta käytti nyt pelaajan sopimukseen sisälletyn vaivaisen 3,25 miljoonan euron takaisinosto-option. SAmalla Barcelona laittoi nuorukaisen uuteen sopimukseen hurjan 50 miljoonan euron purkupykälän.

Denis Suarez pelasi vahvan viime kauden ”keltaisen sukellusveneen” paidassa – 4+7-tehot – ja teki toukokuussa debyytin jo Espanjan A-maajoukkueessakin. EM-joukkueeseen hän ei mahtunut.