Jose Mourinho pitää FA:n päätöstä valita Sam Allardyce Englannin manageriksi täysin oikeana. Hän lupaa, että Manchester Unitedin pelaajat ovat Allardycen käytettävissä maaottelutehtäviin.

Mourinhon mielestä Allardyce ansaitsee pestin, mutta tarvitsee samalla tukea liigamanagereilta.

-Englanti on näissä asioissa hiukan erikoinen maa, varsinkin kun valitaan maajoukkueen manageria. Sam on oikea mies siihen työhön, mutta hän tarvitsee tukea, ja uskon, että monella seuramanagerilla olisi tässä asiassa hiukan parannettavaa, Mourinho sanoi Mail Onlinen mukaan.

-Kokemukseni mukaan englantilaiset voisivat tehdä asioita jalkapallomaailmassa hieman paremminkin. Samilla on ollut hyviä pestejä, mutta ei koskaan ennen tällaista suurta mahdollisuutta. Tiedän, että hän on enemmän kuin valmis. Hän on hyvä motivoija ja saa aina hyvän hengen joukkueeseen. Toivon hänelle parasta, en vain ystävänä, vaan myös Manchester Unitedin managerina.