Kolme muskettisoturia EM-turnauksen tehotilaston kärjessä

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa rästipeli West Ham - Liverpool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Jalkapallon EM-turnauksessa on jäljellä enää kolme ottelua. Keskiviikkona ja torstaina pelataan välierät, joissa ensimmäisessä iskevät yhteen yllättäjämaa Wales sekä Portugali, ja jälkimmäisessä isäntämaa Ranska ja Saksa.

Saksa ja Ranska kuuluivat ennen turnausta monien asiantuntijoiden ja myös vedonlyöntiyhtiöiden kolmen suurimman suosikin joukkoon yhdessä Espanjan kanssa. Molempien turnaus ei ole ollut helppo, mutta esitykset ovat kehittyneet turnauksen edetessä.

Saksa hallitsevana maailmanmestarinsa lienee pieni suosikki otteluun, mutta vastassa on turnauksen ranskalaiset tehomiehet: nimittäin maaleilla ja syötöillä mitattuna tehotilaston kärjessä on kolme ranskalaista muskettisoturia.

Ainoana kuuteen tehopisteeseen yltää neljä maalia tehnyt ja kaksi syöttänyt Antoine Griezmann ja viisi tehomerkintää on Olivier Giroud’lla (3+2) ja Dimitri Payet’lla (3+2).

Viidessä tehopisteessä ovat myös turnauksesta jo pudonneen Belgian Eden Hazard (1+4) ja omasta välierästä pelikiellon vuoksi sivussa oleva Aaron Ramsey (1+4)


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Valioliigassa rästipeli West Ham - Liverpool! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!