Ranskan maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps sai Islanti-voitosta päänvaivaa valintoihinsa – tosin jokseenkin positiivisella tavalla.

Ranskan avaavana topparina neljässä ensimmäisessä pelissä oli Adil Rami. Turnausmiehistöön loukkaantumisten vuoksi vasta noussutta Valencia-topparia pidettiin heikkona lenkkinä, mutta pienistä hapuiluista huolimatta hän on pelannut hyvän turnauksen.

Islanti-ottelusta Rami oli kuitenkin sivussa pelikiellon vuoksi, ja miestä tuurannut Samuel Umtiti esitti varmoja otteita ykköstoppari Laurent Koscielnyn rinnalla.

Juuri Barcelonaankin siirtynyt puolustaja kirjautti hulppean sataprosenttisen syöttötilaston itselleen, kun kaikki 76 syöttöä löysi perille. Kaksinkamppailuissa Rami on kuitenkin esimerkiksi ollut vahvempi voitettuaan niistä 76 prosenttia Umititin saldon ollessa 40 prosenttia.

Ranska pelaa torstaina EM-välierässä Saksaa vastaan. Katso tästä lopputurnauksen otteluohjelma.

OptaJean

@OptaJean
1 - Check out the head-to-head between @UmtitiSam & @Rami13officiel at #EURO2016. Dilemma.