Seuran entinen pelaaja avautui HIFK:n toiminnasta: ”V**uttaa. Minä häpeän”

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK kertoi eilen antaneensa potkut pitkäaikaiselle päävalmentajalleen Jani Honkavaaralle. Tänään seura tiedotti tehneensä valmentajasopimuksen entisen HJK:n päävalmentajan Antti Muurisen kanssa.

Kaikki eivät ole suhtautuneet uutisiin kovinkaan positiivisesti. HIFK on sarjassa toiseksi viimeisenä, joten päävalmentajavaihdos ei ollut mikään järisyttävä yllätys.

HIFK:n pelattua vielä alemmilla sarjatasoilla, fanien silmissä kulttipelaajan maineeseen noussut Sami Okkonen avautui Twitterissä HIFK-johdon toiminnasta. Okkonen ei ollut lainkaan tyytyväinen kahden päivän sisällä tulleisiin uutisiin.

– Seurajohdon toiminta viimeisen 24h aikana on täysin katastrofaalista, joskaan se ei yllätä. Vanhana IFK-legendana minä häpeän, Okkonen kirjoitti Twitterissä.

Okkosen mukaan Muurisen valinta päävalmentajaksi ei ollut parhaimmasta päästä. Okkonen kuitenkin sanoi, ettei syytä päätöksestä Muurista.

– Mitä lisäarvoa ”fiilisvalmentaja” tuo joukkueeseen, jonka henki on jo loistava. Täysin absurdi suoritus johdolta. Eniten harmittaa nykyisten ja entisten, seuraa nostamassa olleiden pelaajien, valmentajien, yms. puolesta, Okkonen jatkoi.

Okkonen pelaa nykyään Kiffenissä Kakkosta, mutta seuraa yhä tarkkaan HIFK:n otteita Veikkausliigassa.

– Toivottavasti olen väärässä ja rakastamani seura säilyy. Suomeksi sanottuna v******a suuresti ratkaisujen lyhytnäköisyys, Okkonen pauhasi.

Voit lukea Okkosen twiitit täältä.