Valioliigan Crystal Palace vahvistui Ranskan ja Englannin maajoukkuemiehillä

Valioliiga-seura Crystal Palace tiedotti perjantaina kahdesta merkittävästä vahvistuksesta. Joukkue ilmoitti tehneensä sopimukset Ranskan EM-kisajengissäkin mukana olevan maalivahdin Steve Mandandan sekä Englannin maajoukkueessakin esiintyneen Andros Townsendin kanssa.

Kotimaansa Marseillesta Englantiin sopimuksen päätyttyä siirtynyt Mandanda, 31, on seurannut EM-kisoja penkiltä kakkosvahdin statuksella, Townsend puolestaan putosi kisakoneesta viimeisten joukossa.

Townsend, 24, on ollut melkoinen kiertolainen viime vuosina. Hän edusti vielä viime kauden alussa Tottenhamia, mutta siirtyi tammikuussa Newcastleen, joka kauppasi miehen nyt edelleen Palaceen 13 miljoonalla punnalla. Edelliset kaudetkin olivat useiden lainasopimusten sävyttämiä.

Mandanda puolestaan edusti Marseillea kahdeksan edellistä kautta. Hän aloitti ammattilaisuransa kasvattajaseurassaan Le Havreassa.