© Kuva: Getty Images

Valioliigassa lainalla ollut Barcelonan pelaaja tekemässä yllätysliikettä

Match-TV:n mukaan Barcelonan omistama keskikenttämies Alex Song on tekemässä yllätysliikettä.

Song nimittäin hieroo sopimusta Venäjän liigassa pelaavan Rubin Kazanin kanssa.

Sovetski Sport -lehden mukaan Song on jo nähty Kazanissa neuvottelemassa Rubinin seurajohdon kanssa. Espanjalaislehti Sport väittää, että Song keskustelisi pysyvästä siirrosta Venäjälle, mikä olisi yllätys, sillä onhan miehellä varsin mittava ura Valioliigassa.

Song on pelannut lainalla pari viimeistä kautta Valioliigassa West Hamin riveissä. Sitä ennen Kamerunin maajoukkuepelaaja vipelsi useamman kauden ajan Arsenalissa. Barcelonassa mies sai viimeksi peliminuutteja kausilla 2012-13 ja 2013-2014.

Päivitys 17.7. klo 12.05: Song Kamerunin maajoukkuepelaajaksi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!