AC Oulu nousi maanantaina Ykkösen sarjakärkeen voitettuaan FC Hakan kotonaan 3-1. Raatin kentällä Oulussa komeili Ykkösen tämän kauden ennätysyleisö 2038 katsojaa.

Ennätysyleisö sai myös rahoillensa vastinetta, sillä AC Oulun 1-0-johtomaali oli todellinen kaunokainen.

Anselmi Nurmi keskitti kulmapotkun jatkotilanteesta ja oululaisten maalipyssy Aristote Mboma iski pallon maaliin saksipotkulla Haka-puolustuksen keskeltä. Katso osuma alhaalta. Maali oli Mbomalle jo kauden 11.

Oulu johtaa Ykköstä nyt pisteen erolla JJK:hon, mutta oululaisilla on myös yksi ottelu enemmän pelattuna. Ykkönen on tällä kaudella todella tasainen sarja, sillä peräti seitsemän joukkuetta on kahdeksan pisteen sisällä sarjataulukossa.

– Kyllä on tällä hetkellä sellanen fiilis, että ei meitä kyllä pysäytä kukaan tässä sarjassa. Jotenkin tuntuu siltä että palaset ovat loksahtaneet nyt paikoilleen ja tunnemme toistemme liikkeet, kertoi lehdistötilaisuudessa AC Oulun Juuso Kemppainen.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.