Ykkösen jumbojoukkueelle uusi päävalmentaja – ex-luotsi siirtyy Veikkausliigaan

Ykkösen hännänhuipuksi jämähtänyt porilainen FC Jazz on kerännyt tällä kaudella vain kuusi pistettä 13 ottelusta. Seura on pakotettu vaihtamaan päävalmentajaa, kun entinen päävalmentaja John Allen siirtyy kesken kauden Veikkausliiga-seura FC Interin valmennusryhmään.

FC Jazzin uusi päävalmentaja on seuran valmennuspäällikkö Jani Uotinen. Uotinen toimi myös kauden 2014 loppuvuoden porilaisten päävalmentajana.

Toistamiseen kesken kauden FC Jazzin luotsiksi tuleva Uotinen lähtee innolla joukkueen matkaan ja kertoo säilymisen olevan ehdoton tavoite.

– Mielenkiintoisilla fiiliksillä lähden taas mukaan, ja pisteitä pitää saada kerättyä nyt saalistetun kuuden pisteen lisäksi lisää. Viimekertaisen mukaan tulooni nähden joukkueen pelit ovat olleet nyt tasaisempia ja sarjakin on kovempi, sekä tasaisempi, Uotinen kertoi seuran nettisivuilla.

Kautta on vielä paljon jäljellä, mutta Jazzin on saatava nopeasti kelkka käännettyä, mikäli se haluaa säilyä Ykkösessä. Piste-ero toiseksi viimeisenä olevaan KTP:hen on seitsemän pistettä. Kotkalaiset ovat myös pelanneet yhden ottelun porilaisia enemmän.

Lähde: FC Jazz