Valioliigaseura Chelsea on vielä kahden huippupelaajan perässä tämän kuun loppuun asti auki olevan siirtoikkunan aikana. Englantilainen Sunday Express uutisoi, että Chelsealla ja sen managerilla Antonio Contella on tähtäimessään niin Evertonin hyökkääjä Romelu Lukaku kuin Napolin puolustaja Kalidou Koulibaly.

Napoli hylkäsi Chelsean 42 miljoonan punnan tarjouksen Koulibalysta viime viikolla, mutta lehden mukaan Chelsea aikoo tehdä uuden tarjouksen maanantaisen West Ham -ottelunsa jälkeen.

Everton aikoo hinnoitella Lukakun 75 miljoonan punnan arvoiseksi. Chelsea on lehden mukaan valmis odottamaan kauppaa jopa siirtorajan viime hetkille. Everton tekisi belgialaisella hyvän tilin, sillä se osti Lukakun juuri Chelsealta kaksi vuotta sitten 28 miljoonalla.

Näin ollen Chelsean kahdelle viimeiselle hankinnalle tulisi hintaa yhteensä reilut sata miljoonaa puntaa, mutta se olisi varmaankaan ongelma seuran upporikkaalle omistajalle Roman Abramovitšille.