HJK saa sunnuntaiksi vahvistuksen hyökkäykseensä

© Kuva: Juha Tamminen

HJK saa sunnuntain Veikkausliigapeliinsä Vaasan Palloseuraa vastaan vahvistuksen hyökkäyskalustoonsa.

Klubilla on takana kauden ensimmäinen kotitappio kotikentältä, kun 2-1 johto suli neljän minuutin lisäajan kahdella maalilla KuPS:n voitoksi maanantaina. HJK on sarjassa toisena kaksi pistettä perässä IFK Mariehamnia.

Tänään sunnuntaina vastaan asettuu Petri Vuorisen VPS.

– Vaasa avaa peliään alhaalta rohkeasti ja on usein miten hallinnut palloa vastustajaansa enemmän. Meille on tärkeää rytmittää puolustamisemme järkevästi. Onnistuessamme riistoissa ylhäältä, olemme nopeasti maalipaikoilla. Toisaalta emme voi juosta liian pitkiä aikoja pallon perässä väsyttäen itsemme, Mika Lehkosuo kommentoi HJK:n verkkosivujen mukaan.

Klubi saa kokoonpanoonsa myös uuden tai pikemminkin vanhan pelaajan, kun aiemmin seuraa edustanut Ousman Jallow palaa helsinkiläisten riveihin.

– Ousman Jallow on saanut peliluvan kuntoon ja on kokoonpanossa. Anthony Annan on puolestaan taas käytettävissä kärsittyään pelikieltonsa, ”Bana” vahvisti.