Juventukselle paha takaisku – etsii kuumeisesti korvaajaa

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Italialaislehti La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventuksen ehdottomiin runkopelaajiin kuuluva Claudio Marchisio joutuu olemaan ennakoitua pidempään pois pelikentiltä. Marchisio loukkasi polvensa viime huhtikuussa, ja polvi operoitiin saman tien.

Ennustukset paluusta osoittautuivat turhan optimistisiksi ja Marchision uskotaan palaavan pelikuntoon vasta joulukuussa. Siihen, kun lisätään vielä Paul Pogban mahdollinen siirto Manchester Unitediin ja Sami Khediran loukkaantumisherkkyys, Juventus  joutunee etsimään korvaajia keskikentälleen.

Juventus vahvisti kesällä keskikentäänsä jo AS Romasta Miralem Pjanicilla, mutta lisää saattaa olla luvassa. Yksi vahvimmista tulijaehdokkaista on venäläisestä Zenitistä pois haluava Belgian maajoukkuemies Axel Witsel.

Valioliiga-seura Everton on ollut myös kiinnostunut Witselistä, mutta belgialainen hylkäsi Evertonin 30 miljoonan euron tarjouksen, koska hän haluaa pelata ensi kaudella Mestarien liigaa. Juventus on tarjonnut Witselistä vain 18 miljoonaa euroa, mutta seura on luottavainen, että summa riittää.

Juventus on myös ollut kiinnostunut Chelsean keskikenttäpelaajasta Nemanja Maticista, mutta Sinisten manageri Antonio Conte ei halua luopua serbialaisestaan.

Lähde: Gazzetta World

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Viikkokierroksella eloonjäämiskamppailu Aston Villa - Watford! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!