© Kuva: Getty Images

Lionel Messi palaamassa Argentiinan maajoukkueeseen – perui lopettamispäätöksensä!

Lionel Messi ilmoitti pettymykseen päättynen kesän Copa American jälkeen lopettavansa maajoukkuepelit Argentiinan paidassa.

Espanjalaisen Sportin mukaan uusi maajoukkuevalmentaja Edgardo Bauza on kuitenkin saanut Messin pään kääntymään.

Bauza matkusti Barcelonaan käännyttääkseen Messin ja näyttää onnistuneen tavoitteessaan. Sportin mukaan Messi on mukana jo seuraavissa Argentiinan MM-karsintaotteluissa syyskuussa Uruguayta ja Venezuelaa vastaan.

– Näin hänessä paljon tunnetta ja intoa maajoukkuepelejä kohtaan. Mutta en halua mennä asioiden edelle. Puhumme vielä uudelleen ja listaamme tarvittavia asioita. En epäile lainkaan, etteikö hän olisi valmis palaamaan Argentiinan maajoukkueeseen, Bauza sanoi.