PK-35 Vantaan pelaajalta suora kuitti Shefki Kuqille: ”Kyseessä kuitenkin harrastelijat, jotka eivät edes yritä voittaa”

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

PK-35 Vantaa pelasi tiistaina 1-1-tasapelin kotonaan Ilvestä vastaan. Vantaalla on sattunut ja tapahtunut tällä kaudella. Viimeisimpänä ovi kävi ulospäin, kun Kuqin veljekset hyökkääjä Njazi ja päävalmentaja Shefki siirtyivät FC Interin riveihin.

PK-35 Vantaan pitkäaikainen kapteeni Kim Raimi antoi suoran kuitin entiselle päävalmentajalleen Shefki Kuqille. Kuqi on antanut kauden aikana kommentteja PK-35 Vantaan pelaajien harjoittelumotivaatiosta ja ylipäätään suhtautumisestaan jalkapalloon.

Vantaalla palkat ovat olleet myöhässä ja Kuqi sanoi muun muassa HJK-tappion jälkeen, että osalle pelaajista tämä (jalkapallo) on vain hobby (harrastus).

Raimi antoikin eilisen tasapelin jälkeen suoran kuitin Kuqin kommentteihin liittyen.

– Pisteestä on hyvä aloittaa. Kyseessä kuitenkin harrastelijat, jotka eivät edes yritä voittaa otteluita. Tänään oltiin jo lähellä ”ihmetekoa”, Raimi kirjoitti Twitterissä.

PK-35 Vantaan kapteeni avasi tuntemuksiaan myös viime viikolla, kun Shefki Kuqi ilmoitti jättävänsä seuran päävalmentajan tehtävän.

– Olisihan tässä jo ainekset paksuhkoon kirjaan, mutta jätetään vuodatukset myöhäisemmäksi ja keskitytään asioihin joihin voi vielä vaikuttaa, Raimi kirjoitti silloin.

Voit lukea Raimin twiitit täältä.

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!