© Kuva: Getty Images

Slaven Bilic luottaa kokeneeseen hyökkääjäänsä: ”Hän on potentiaalinen 20 maalin mies”

West Ham kohtaa tänä iltana Chelsean Valioliigan avausottelussaan. Chelsean riveissä pelaa belgialainen Michy Batshuayi, joka oli pitkään myös Slaven Bilicin ykköstavoite siirtomarkkinoilla.

– On tavallaan turha puhua asioista, jotka eivät tapahtuneet. Yritimme saada huippuhyökkääjän seuraan, mutta hän valitsi suuremman seuran ja isomman tilipussin, Bilic sanoo Squawka Newsin mukaan.

Kun Batshuayin hankinta ei onnistunut, West Ham osti ghanalaisen Andre Ayewin Swanseasta.

– Olen tyytyväinen, että saimme hänet, koska me tosiaankin halusimme hänet, Bilic kertoo.

– Jos haluamme saada huippupelaajia, meillä on kaksi vaihtoehtoa: joko olla todella aikaisin liikkeellä tai sitten tarjota enemmän rahaa kuin muut. Silloin meillä olisi ainakin paperilla mahdollisuus haastaa isompia seuroja. Nyt emme pystyneet sitä tekemään.

Ayewin lisäksi West Hamin hyökkäyspäässä operoi kokenut Andy Carroll Hän teki viime kaudella vain yhdeksän maalia ja kärsi loukkaantumisista. Bilic luottaa kuitenkin 27-vuotiaaseen brittihyökkääjäänsä.

– Tämä on Andylle todella tärkeä kausi. Mutta niin sanoin jo viime vuonna. Nyt hän on pysynyt koko harjoituskauden terveenä. Jos loukkaantumisia ei tule, hän on hyvin potentiaalinen 20 maalin mies tällä kaudella, Bilic uskoo.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!