Juventus on hankkimassa korvaajaa Paul Pogballe. Tietojen mukaan Italian mestari haluaa keskikentälleen belgialaisen Axel Witselin, 27, Zenitistä. Alustavia neuvotteluja on jo käyty, ja tietojen mukaan Witsel olisi halukas liittymään Juventukseen.

Zenitin päävalmentja Mircea Lucesculla ei ole pahaa sanottavaa keskikenttäpelaajastaan.

– Hän ei aiheuta ongelmia meille. Hän odottaa kärsivällisesti siirtoa, eikä painosta meitä, Lucescu sanoi La Gazzetta dello Sportille.

Juventuksella on ollut huolia keskikentällään, sillä Pogban myymisen lisäksi avainpelaajiin kuuluva Claudio Marchisio on loukkaantuneena ja hänen paluunsa venyy joulukuulle saakka. Witsel olisi Lucescun mukaan täydellinen korvaaja Juventukselle.

– Hän pystyy pelaamaan mitä vain roolia keskikentällä, hän on teknisesti todella hyvä ja pystyy pelaamaan molemmilla jaloilla. Hän pystyy tekemään samoja asioita kuin Marchisio ja samalla tuomaan jotain lisää, Lucescu hehkutti.

Pogban, 23, myynti tuo suuren aukon Juventuksen hyökkäyspelaamiseen, mutta Lucescun mukaan Witsel on verrattavissa ranskalaiseen.

– En näe oikeastaan eroa hänessä ja Pogbassa, paitsi ehkä ikä, Lucescu ylisti.

Lucesculla oli myös näkemys, miten siirtoneuvottelut Juventuksen ja Witselin kanssa edistyvät.

– Sitten, kun hyvä tarjous tulee, joka tyydyttää pelaajaa ja seuraa, pääsemme sopimukseen. Voi olla, että yritämme saada hänet jäämään. Hänellä on oleellinen rooli siinä joukkueessa, missä hän tuleekaan pelaamaan, Lucescu totesi.

Lähde: Gazzetta World