Megatähti Zlatan Ibrahimovic tekee tänään koko jalkapallomaailmaa kutkuttavan debyyttinsä Valioliigassa. Miehen uusi seura Manchester United aloittaa kautensa vieraissa Bournemouthia vastaan.

Ruotsalaistähti oli avoimella tuulella Sky Sportsin haastattelussa.

– Nyt oli aika tulla Englantiin. Kuka ei tulisi Manchester Unitediin? Kukaan ei voi sanoa, ettei haluaisi Manchester Unitediin. Olen varma, että kaikki haluaisivat tulla tänne. Olen 100-prosenttisen varma. Olen tyytyväinen, että olen täällä ja edustan Manchester Unitedia. Seuran nimikin kuulostaa coolilta. Olen super-innoissani, hän hehkutti.

Ibrahimovic teki maalin jo perinteisessä Community Shield -ottelussa tuoden Unitedille kauden ensimmäisen pokaalin. Hän ottaa tulevan haasteen vastaan pystypäin, Zlatan-maisesti.

– En koskaan hylkää haasteita. Kun tämä haaste tuli eteeni, en ajatellut hylätä sitä. Jotkut pelaajat ajattelevat, että heillä on asiat hyvin, eivätkä voi pelata huipulla. He eivät hae muutoksia, mutta itse ajattelen päinvastoin. Otan haasteet vastaan. Teen töitä ja uhrauksia.

– Saa nähdä, mikä tulos on, mutta haasteen hylkäämistä ei ole maailmassa. Olen ollut joka maassa – nyt Englannissakin – ja se on ollut uskomaton seikkailu. Olen tullut, voittanut ja lähtenyt. Toivottavasti pystyn samaan täällä.

Siihen, kuinka kauan hän aikoo Manchesterin punaisella puolella pelata, hän ei ottanut kantaa.

– Se voi olla enemmän kuin kaksi tai kolme vuotta. Katsotaan, kuinka kauan pystyn esiintymään huipulla. En ole kuvioissa siksi, että olen Ibrahimovic. Olen siksi, koska voin tuoda tuloksia.