© Kuva: Getty Images

Dortmund nousi loppuhetkillä tasoihin Real Madridia vastaan – katso Mestarien liigan tulokset

Dortmund nousi loppuhetkillä tasapeliin kotikentällä Real Madridia vastaan. Real Madridin onnistuja oli viime aikoina paljon parjattu Cristiano Ronaldo, kun taas kotijoukkueen lopphetkien sankari oli Andre Schürrle.

Ronaldo otettiin viime viikonloppuna La Ligassa vaihtoon ensimmäistä kertaa hänen Real Madrid -urallaan, ilman että syynä olisi ollut loukkaantuminen. Ronaldon pelikunto sivuristisidevamman jäljiltä on ollut pienoinen kysymysmerkki, mutta ainakin tiistai-iltana homma tuntui pelittävän.

Ronaldo vei Los Blancosin johtoon jo 17. minuutilla. Maaliin komean esityön teki Gareth Bale. Dortmund tuli tasoihin ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä, kun Realin siirtotoiveissakin pyörinyt Pierre-Emerick Aubameyang tasoitti ottelun, pientä avustusta maaliin antoi Real Madrid -vahti Keylor Navas.

Real tarrasi voittoon tiukasti kiinni 68. minuutilla. Ronaldo lähetti millintarkan keskityksen, jonka Karim Benzema jatkoi tolpan kautta ylärimaan. Ylärimasta pallo kimposi suoraan Raphael Varanelle, joka tälläsi pallon tyhjään maaliin.

Jos oli Ronaldo saanut kritiikkiä viikonloppuisesta La Liga -esityksestään, tiistaina kentällä nähtiin jälleen pirteämpi portugalilaishyökkääjä.

Dortmund painosti ottelun loppuhetkillä, mutta Realin maalinsuulle paluun tehnyt Navas oli ilmiömäinen toisella puoliskolla. Lopulta Navaskin joutui antautumaan, kun vaihdosta sisään tullut Schürrle paukutti 87. minuutilla pallon vastustamattomasti vasempaan ylänurkkaan pienestä vammastaan huolimatta.

F-lohkon kannalta tasapeli kelpasi varmasti molemmille joukkueille, sillä ennakkoon selkeimmät ennakkosuosikit Real Madrid ja Dortmund ovat nyt tasapisteissä lohkon kärjessä neljällä pisteellä.

Mestarien liiga -tulokset tiistaina:

Mokovan TsSKA – Tottenham 0-1
Dinamo Zagreb – Juventus 0-4
Dortmund – Real Madrid 2-2
FC Kööpenhamina – Club Brügge 4-0
Leicester – FC Porto 1-0
Monaco – Leverkusen 1-1
Sevilla – Lyon 1-0
Sporting – Legia 2-0