© Kuva: Getty Images

Leicester myymässä maajoukkuetähtensä Manchester Unitediin – haluaa tämän miehen tilalle!

Leicester on Sunday People -lehden mukaan valmis myymään Englannin maajoukkueeseen nousseen keskikenttäpelaajan Danny Drinkwaterin Manchester Unitediin.

Drinkwater tuli ManU:n juniorimyllyyn jo 9-vuotiaana, muttei kyennyt koskaan nousemaan ykkösjoukkueeseen. Sir Alex Ferguson laittoi miehen lainalle neljään eri seuraan ennen kuin myi hänet kesällä 2012 994 000 eurolla Leicesteriin.

Nyt Leicester on valmis kauppaamaan saman kaverin takaisin 32 miljoonalla eurolla. Lisäksi Leicester haluaa ostaa hänen paikkaajakseen Morgan Schneiderlinin, joka ei ole tahtonut mahtua Jose Mourinhon suunnitelmiin.

Lehden tietojen mukaan Mourinho ei ole tyytyväinen Paul Pogban ja Marouane Fellainin yhteistyöhön keskialueella, vaan näkee, että juuri Drinkwaterin kaltainen pelaaja tukisi parhaiten Pogban ykkösominaisuuksia.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!