Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho haluaa The Sun -lehden tietojen mukaan tuoda Leicester Cityn avainpelaajan Danny Drinkwaterin, 26, takaisin Manchesteriin. Drinkwater siirtyi ManU:sta Leicesteriin vuonna 2012 vain 900 000 eurolla.

Drinkwater on ManU-kasvatti, joka ei koskaan lyönyt läpi Manchesterissa. Englantilainen keskikenttäpelaaja siirtyi peliajan toivossa Leicesteriin, jossa hän pääsi viime kauden päätteeksi juhlimaan Valioliiga-mestaruutta. ManU on valmis maksamaan Drinkwaterista nyt 34,8 miljoonaa euroa.

Lisäksi Mourinho olisi valmis maksamaan Drinkwaterille peräti 174 000 euroa viikossa palkkaa. Mourinho haluaisi Leicester-tähden tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta hän voi joutua odottamaan siirron tapahtumista ensi kesälle, mikäli Leicester jatkaa Mestarien liigassa.

ManU tekee käytännössä Drinkwaterin mahdollisessa kaupassa ”tappiota” 33,9 miljoonaa euroa, joka ei toki käytännössä tarkoita Unitedin kokoiselle seuralle yhtikäs mitään. Silti tämä ei ole ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen kerta, kun ManU hankkii omia pelaajiaan takaisin suurilla siirtosummilla.

Paul Pogba siirtyi ManU-paitaan kesän aikana italialaisesta Juventuksesta ennätyssummalla, peräti 105 miljoonalla eurolla. Pogba siirtyi Juventukseen ilmaiseksi vuonna 2012, samana vuonna kuin Drinkwater lähti Leicesteriin.