© Kuva: Getty Images

Messitön Argentiina jämähti nöyryyttävään tasapeliin MM-karsinnoissa

Ilman loukkaantunutta Lionel Messiä pelannut Argentiina oli pahoissa vaikeuksissa MM-karsintaottelussaan lohkon heittopussia Venezuelaa vastaan.

Kun liki tunti oli pelattu, Venezuela johti sensaatiomaisesti 2-0 Juanpin ja Josef Martinezin osumilla. Uuden päävalmentajan Edgardo Bauzan miehistö punnersi kuitenkin väkisin tasoihin. Ensin Atletico Mineiron hyökkääjä Lucas Pratto kavensi ja seitsemän minuuttia ennen loppua Manchester Cityn puolustaja Nicolas Otamendi tasoitti Angel di Marian syötöstä.

– Saimme sentään pelastettua jotakin tästä ottelusta. Totta kai lähdimme voittamaan, mutta Venezuela pelasi erittäin hyvin. Merillä on vielä paljon parannettavaa, valmentaja Bauza sanoi argentiinalaiselle La Nacionille.

– Emme pystyneet kontrolloimaan peliä haluamallamme tavalla. Lopussa oli pakko ottaa riski ja siirtyä kolmen puolustajan linjaan, nyt se onnistui. Pitää miettiä ennen seuraavia otteluita, onko joukkueemme tässä vai otammeko uusia pelaajia mukaan, Bauza pohdiskeli.

Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Argentiina on erittäin tasaisessa lohkossa kolmantena 15 pisteellä. Lohkon seitsemän ensimmäistä maata ovat viiden pisteen sisällä. Venezuela pitää perää kahdella pisteellä.