© Kuva: Getty Images

Nemanja Vidic varoittaa nuorta ManU-tähteä: ”Yhtään ei saa leijua!”

Vuodet 2006-2014 Manchester Unitedin takalinjoilla luutinut serbi Nemanja Vidic seuraa yhä tarkkaan vanhan seuransa tapahtumia ja otteita. Hän on kiinnittänyt katseensa nuoreen kesähankintaan Eric Baillyyn.

22-vuotias Norsunluurannikon maajoukkuepalaaja pelaa topparina, kuten Vidickin aikoinaan. Bailly äänestettiin Unitedin elokuun joukkueen pelaajaksi ja hänen sisääntulonsa Valioliigaan on ollut todella vakuuttava.

Silti Vidic kannustaa nuorukaista pitämään jalat tiukasti maassa.

– Hänen ikäiselleen pelaajalle on kaikkein tärkeintä, ettei ala missään nimessä leijua, Vidic sanoo Inside Unitedille.

– Ensimmäisissä otteluissaan hänen suoritustasonsa on ollut todella hyvä ja varma. Hän onkin saanut joka puolelta ylistystä. Juuri siksi on pidettävä pää kylmänä ja tehtävä nöyrästi töitä koko ajan liikoja miettimättä tullakseen vielä paremmaksi.

– Jos hän jatkaa samanlaista pelaamista ja pysyy keskittyneenä ja kehittyy yhä, hän on Manchester Unitedissa todella pitkään ja auttaa tämän joukkueen menestykseen, Vidic ylisti.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!