© Kuva: Getty Images

Nyt puhuu Englannin maajoukkueen peräsimestä erotettu Sam Allardyce – auttoi vanhaa ystävää

Englannin maajoukkueen päävalmentajan tontilta erotettu Sam Allardyce puhui medialle keskiviikkoaamupäivällä kotinsa edustalla. Allardyce erotettiin tehtävästään, kun hän oli jäänyt kiinni hämärätoiminnasta liikemiehiksi tekeytyneille toimittajille (lue aiheesta lisää täältä).

– Sopimus tehtiin FA:n (Englannin jalkapalloliitto) kanssa sovussa. Pahoitteluni FA:n suuntaan ja kaikille muillekin, joita tämä koskettaa siitä, mihin tilanteeseen itseni laitoin, Allardyce kertoi Sky Sportsin mukaan.

– Minun täytyy tietysti tehdä tämä ennen kuin lähden. Se oli typerä temppu, mutta autoin erästä ihmistä, jonka olen tuntenut 30 vuotta. Valitettavasti se oli minulta väärin arvioitu. Ansaan joutuminen voitti tässä tilanteessa ja minun täytyy hyväksyä se, mies jatkoi.

Allardyce vetäytyy perheensä kanssa lomalle miettimään tapahtunutta, mutta ei vielä ainakaan osannut sanoa tarkempaa tulevaisuudestaan. Itse asiasta Allardyce ei saanut antaa enempää kommentteja vedoten sopimukseensa FA:n kanssa.

– Toivon Gareth Southgatelle (väliaikainen Englannin päävalmentaja) ja koko Englannin joukkueelle pelkkää hyvää, Englannin entinen päävalmentaja sanoi.

Allardycelta kysyttiin vielä, oliko tämä viimeinen työsuhde jalkapallon parissa.

– En tiedä, katsotaan, pettynyt mies vastasi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!