SJK kahden vuoden jatkosopimukseen nuoren keskikenttäpelaajansa kanssa

SJK ja Matti Klinga, ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen. Alunperin Klingan pelaajasopimus kattoi kauden 2016 loppuun. Nyt solmittu uusi sopimus päättyy kauden 2018 jälkeen.

22-vuotta tämän vuoden joulukuussa täyttävä, Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen keskikenttäpelaaja Klinga, teki SJK:n kanssa yhden vuoden pelaajasopimuksen viime maaliskuussa. Tällä kaudella hän on pelannut SJK-paidassa 19 Veikkausliigan ottelua ja saanut niissä tililleen kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Lisäksi hän on edustanut SJK:ta Suomen Cupissa ja Mestareiden liigan karsinnoissa.

– Hienot fiilikset uudesta sopimuksesta. SJK on tosi hyvä joukkue ja seura. Täällä oma kehitykseni on lähtenyt hyvään suuntaan ja on hienoa että se prosessi nyt jatkuu täällä, Klinga kertoi SJK:n nettisivuilla.

Klinga teki paluun Suomen alle 21- vuotiaiden maajoukkueen avauskokoonpanoon viime tiistaina, kun Suomi kohtasi EM-karsinnassa Saksan. Klinga kuului ottelun suomalaisonnistujiin.

– Klinga on pallovarma joukkuepelaaja, joka pystyy pelaamaan eri rooleissa keskikentällä. Tiedän, että Masa laittaa kaiken peliin aina ja nyt haluaisin vielä, että hyvällä tasolla oleva peruspelaaminen pystytään myös muuttamaan tehoiksi, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari sanoi.

Lähde: SJK