© Kuva: Getty Images

Valioliiga-jätit West Hamin kultakimpaleen perässä

Manchester United ja Arsenal ovat kiinnostuneet West Ham Unitedin 17-vuotiaasta kultakimpaleesta Reece Oxfordista. West Hamilla on ollut vaikeuksia saada kiinnitettyä Oxford Lontooseen uudella jatkosopimuksella.

Daily Mailin mukaan West Hamin ja Oxfordin väliset neuvottelut ovat olleet jäissä kesästä asti. Oxford solmi juuri sponsorisopimuksen Niken kanssa, jonka myötä hän on yksi eniten tienaavista nuorista pelaajista Valioliigassa. Keskuspuolustajana pelaavaa Oxfordia pidetään yhtenä lahjakkaimmista pelaajista Englannissa.

Oxfordin sopimus West Hamin kanssa on kesään 2019 asti, mutta jatkosopimus näyttäisi jäävän lontoolaisseuran kannalta haaveeksi. Se voi tarkoittaa sitä, että Oxford siirtyy ensi kesän siirtoikkunan aikana muihin maisemiin.

ManU on ollut todella halukas hankkimaan Oxford Manchesteriin, mutta myös Arsenal on osoittanut olevansa kiinnostunut nuoresta lahjakkuudesta.

Oxford ei ole tällä kaudella vielä päässyt kentälle, vaikka onkin ollut kokoonpanossa yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikissa Valioliiga-kamppailuissa. Mahdollisuus saattaa avautua nopeastikin, sillä West Hamin alkukausi on ollut surkea. Lontoolaiset ovat voittaneet viidestä ottelustaan vain yhden.

Lähde: goal.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!