© Kuva: Getty Images

Valioliiga-manageri suitsuttaa nuorukaistaan: ”Muistuttaa nuorta Lionel Messiä”

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino kehui Liigacup-ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa nuota taltenttiaan Marcus Edwardsia. 17-vuotias Edwards saattaa saada debyyttinsä edustusjoukkueen riveissä tänään Gillinghamia vastaan.

– Hänen taitonsa, kehonkielensä ja se miten hän pelaa muistuttaa hieman nuorta (Lionel) Messiä. Hän on vasta 17-vuotias, Pochettino kehui.

– Hän on todella lupaava pelaaja ja hänellä on potentiaalia olla huippupelaaja, mutta meidän täytyy olla kärsivällisiä ja kertoa hänelle, että hänellä on lahjoja riittävästi noustakseen huippupelaajaksi, mutta nyt täytyy tehdä töitä ja rakentaa tulevaisuutta. Se on todella tärkeää, ja on meidän vastuulla kertoa se hänelle, Pochettino sanaili.

Edwards teki viime kesänä kahden vuoden jatkosopimuksen Tottenhamin kanssa. Pohcettino löysi Edwardsista vertailupintaa myös nykyiseen suojattiinsa.

– Hän on pieni ja vasenjalkainen. Okei, hän muistuttaa myös hieman (Erik) Lamelaa, kun hän pelasi vielä River Platessa, Pochettino sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!