Kuva: Alasarjajoukkueelta seksiä tihkuva poikakalenteri – osa tuotoista hyväntekeväisyyteen

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin piirin Kolmosessa pelaava Atletico Malmi julkaisee ensi sunnuntaina seksiä tihkuvan poikakalenterin, jonka tuotoista osa menee vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon.

Kalenterissa on taiteellisia kuvia joukkueen pelaajista vähissä vaatteissa. Tarkoituksena on tuoda ikonisia kuva ja hahmoja nykypäivään joukkueen kontekstissa.

– Kalenteriin valittiin 12, tai kannen kanssa 13, sellaista teemaa, jotka haluttiin uudelleentoteuttaa. Ei niinkään ryppyotsaisesti matkimalla vaan hakemalla vaikutteita näistä kuvista, teoksista ja tilanteista sekä tuomalla ne jollain tapaa nykyaikaan ja tähän meidän omaan kontekstiin sopivan humoristisella otteella, kertoi Atletico Malmin joukkueenjohtaja Janne Vottonen Puoliaika.comin mukaan.

Jokaisesta myydystä kalenterista joukkue lahjoitta 25-prosenttia vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapallaharrastuksen tukemiseen.

– Jos lasten harrastus päättyy vanhempien heikkoon taloudelliseen tilanteeseen, on se tosi iso sääli lapsen kannalta, sillä futis ja joukkuelajit ihan ylipäänsä tarjoavat mielettömän hienon mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ihmisenä. Me toivotaan toki, että mahdollisimman moni perhe hyötyisi tästä avustamme, mutta jos me omalla panoksella pystytään varmistamaan, että edes yhden juniorin innostus harrastukseen ja taloudelliset edellytykset säilyvät yli vaikeimpien kausien, on tuki tehnyt tehtävänsä, Vottonen sanoi.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

Lisätietoja kalenterista löytyy täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.