© Kuva: Getty Images

FC Barcelonalle ikävä jälkimaku City-voitosta – puolustuslinja menee uusiksi

FC Barcelona otti upean 4-0-voiton keskiviikkoiltana Manchester Citystä Mestarien liigassa, mutta joutuu maksamaan voitosta kovan hinnan. Barcelona joutuu laittamaan puolustuslinjansa uusiksi tulevissa otteluissa.

Barcelonan tähtipuolustajat Jordi Alba ja Gerard Pique loukkasivat itsensä keskiviikon kohtaamisessa ja joutuvat olemaan näillä näkymin sivussa 2-3 viikkoa.

Alba loukkasi itsensä jo 10. minuutilla, ja on sivussa noin kaksi viikkoa lihasvamman takia. Kuntoutuminen seuraavaan Mestarien liigan otteluun Cityä vastaan menee hänen kohdallaan todella tiukille.

Sen sijaan Pique on melko varmasti sivussa City-ottelusta. Braca-toppari loukkasi nilkkansa ja on sivussa alustavien tietojen mukaan noin kolme viikkoa. Piquen tilalle kentälle tullut vasempana puolustajana pidetty Jeremy Mathieu lensi kahden keltaisen kortin myötä pihalle ja on pelikiellossa seuraavassa ottelussa Cityä vastaan.

Tähtipuolustajien loukkaantumiset vaikuttavat toki myös La Ligaan. Barca kohtaa lauantaina Valencian ja siitä viikon päästä Granadan.

Barcan onneksi paluun avauskokoonpanoon teki keskiviikkona Samuel Umtiti, joka selvisi Cityä vastaan puhtain paperein. Puolustuslinjaan nousee Valenciaa vastaan luultavasti myös vahvasti Cityä vastaan esiintynyt Javier Mascherano, vaihdosta sisään tullut Lucas Digne sekä kuntoutunut Sergi Roberto.

Lähde: BBC