Barcelona sai surkeita uutisia loukkaantumisten muodossa Mestarien liigan ottelussa Manchester Cityä vastaan jo ennen taukovihellystä. Barcelona oli pakotettu tekemään kaksi vaihtoa ensimmäisellä puoliajalla.

Barcan kannalta molemmat loukkaantumiset tulivat puolustuslinjaan. Ensin Jordi Alba joutui jättämään kentän jo 10 minuutilla. Alban tilalle tuli 23-vuotias Lucas Digne.

Barca siirtyi ottelussa johtoon 17. minuutilla Lionel Messin hyödyntäessä City-puolustuksen nukahduksen.

Seuravaa takaisku Barca-puolustukselle tuli, kun keskuspuolustaja Gerard Pique loukkasi itsensä ja hänen tilalle vaihdettiin Jeremy Mathieu.

Tilanne näyttää Barcan johtoasemasta huolimatta epävarmalta. Barcan avauskokoonpanoon paluun loukkaantumisista juuri City-otteluun tekivät Messi ja puolustaja Samuel Umtiti, eikä Barcelonalla ole kuin yksi vaihto enää käytettävissään.

Vielä on epäselvää, kuinka pahoista vammoista Piquen ja Alban loukkaantumisissa oli kysymys. Tilanne ensimmäisen puoliajan jälkeen oli 1-0 Barcelonalle.