© Kuva: Getty Images

Hyötyykö Man City maalivahtinsa tiedoista? ”Ainoa tapa pysäyttää Messi on…”

Barcelonasta Manchester Cityyn kauden alkamisen kynnyksellä siirtynyt maalivahti Claudio Bravo kohtaa entisen seuransa keskiviikkona Mestarien liigassa. Espanjalaisjätti Barcelona isännöi Cityä C-lohkon kärkikamppailussa.

Bravo, 33, kohtaa Barcan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun siirtyi Cityyn. Erityisesti hän odottaa Barcelonan hyökkäystrion Luis SuarezLionel MessiNeymar kohtaamista.

– Pelaaminen heitä vastaan on etuoikeus, koska he ovat hienoja pelaajia. On hyvin tunteellista pelata heitä vastaan, mutta Barcelona ja City ovat hyvin samantyylisiä joukkueita ja molemmilla on aseet pelin voittamiseen, Bravo kertoi espanjalaiselle Marcalle.

Erityisesti toimittajia kiinnosti, miten Bravo aikoo pysäyttää maalilla Blaugranan huippupelaajan, Argentiinan maajoukkueen kapteenin Messin.

– Ainoa tapa pysäyttää Messi on se, jos pelaamme hyvin ja intensiivisesti. Monet tutkivat häntä, jotkut eivät. Hän on maaginen – pelaaja, joka voi ratkaista eron, Bravo hehkutti.

Nähtäväksi jää, kertooko Bravo joukkuetovereilleen jotain sellaista, jonka pelaajat voisivat Barcelonaa vastaan hyödyntää. Cityn päävalmentaja Pep Guardiola on Bravon tavoin Barcelonan entinen pelaaja ja valmentaja.

Ottelu esitetään suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo -kanavalla. Studiolähetys alkaa kello 21, Ville Kuusisen selostama ottelu potkaistaan käyntiin kello 21.45.