© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkuepelaaja jättämässä ManU:n: ”Iso riski maajoukkuepaikan suhteen”

Manchester Unitedin puolustaja Matteo Darmian on lähtökuopissa seurasta – ainakin, jos miehen peliaika ei selkeästi lisäänny.

26-vuotiaan Italian maajoukkuepuolustajan agentti Fausto Pari myöntää, että tilanne on vaikea. Darmian on ollut avauskokoonpanossa vain Eurooppa-liigassa Feyenoordia vastaan. Valioliigassa hän ei ole pelannut minuuttiakaan ja ollut ainoastaan kerran kokoonpanossa.

Agentin mukaan moni italialaisseura oli kiinnostunut Darmianista kesällä, mutta United blokkasi yritykset.

– Meidän on ymmärrettävä seuran tahtoa näissä asioissa. United sulki oven näille keskusteluille joka ikinen kerta, Pari kertoo espanjalaiselle Radio Crc:lle.

– Mutta se on huolestuttavaa, että Matteo ei pelaa nyt juuri lainkaan. Se on iso harmi ajatellen esimerkiksi hänen asemaansa Italian maajoukkueessa. Jos tilanne ei muutu, meidän on tehtävä jotakin tammikuun siirtoikkunan aikana. Muuten tässä on iso riski, että hän menettää paikkansa maajoukkueessa, Pari huolestui.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!