© Kuva: Juha Tamminen

Kuva: IFK Mariehamnille unohtumaton kunnianosoitus liigamestaruudesta

IFK Mariehamn voitti sensaatiomaisesti viime sunnuntaina seurahistoriansa ensimmäisen Veikkausliiga-mestaruuden. Juhlat ovat jatkuneet sen jälkeen Maarianhaminassa vauhdikkaasti.

Torijuhlat pidettiin maanantaina, ja paikalle oli saapunut 1500-2000 saarelaista juhlimaan IFK:n mestaruutta. Juhlissa esiteltiin joukkue ja taustahenkilöt. Juhlat päättyivät juhlallisesti Mestarien liiga -hymniin, joka kuullaan ensi kaudella, kun IFK pelaa Mestarien liigan karsintoja.

Viimeisimpänä kunnianosoituksena Ahvenanmaa on julkaissut tuoreista sankareistaan postimerkin. IFK Mariehamnin kapteeni Jani Lyyski sai kunnian olla postimerkissä nostamassa Veikkausliigan mestaruuspyttyä ilmaan. Samanlainen kunnianosoitus tehtiin myös viime vuonna, kun IFK juhli Suomen Cupin voittoa.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä