© Kuva: Getty Images

Kuvat: Real Madrid upottaa 400 miljoonaa euroa uuteen stadioniinsa – pelaajan nimi vaihtuu sponsorifirmaan?

Madridin kaupunki ja Real Madrid ovat päässeet sopimukseen joukkueen stadionin Santiago Bernabeun uusimisesta.

Stadionin remontti tulee maksamaan tämän hetkisen arvion mukaan 400 miljoonaa euroa, mutta stadionin yleisökapasiteetti ei silti kasva remontin myötä. Stadionilta uusitaan koko ulkokuori sekä firmojen edustustilat. Työn on tarkoitus valmistua vuonna 2017.

Remontti rahoitetaan sponsorisopimuksin, ja rakennus tulee saamaan sponsoroivan firman nimen. Vielä ei ole tiedossa korvataanko itse stadionin nimi niinikään sponsorin nimellä. Stadionin tämänhetkinen nimi tulee seuran entiseltä pelaajalta ja myöhemmin puheenjohtajana toimineelta Santiago Bernabeulta.

Klikkaa alapuolista kuvaa nähdäksesi se suurempana.