© Kuva: Getty Images

Nämä kaksi seuraa haluavat Wayne Rooneyn ensi kesänä

The Sunin mukaan Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on valmis myymään kapteeninsa Wayne Rooneyn ensi kesänä. Ostajaehdokkaitakin on jo löytynyt.

Italialaisen Calcio Mercaton mukaan ne ovat Kiinan liigan Jiangsu Suning ja Serie A:n Internazionale. Rooneylla on toki sopimus kauteen 2019 saakka, mutta näyttää siltä, että hänet päästetään kesällä muille laitumille.

Entinen ManU-kärki Andy Cole haluaisi, että Rooneylle annettaisiin vielä mahdollisuus Unitedissa.

– Uskon vahvasti, että hän pääsee kuntoon ja ottaa paikkansa Unitedin avauksessa. Hänelle on ilman muuta annettava vielä mahdollisuus, Rooney pystyy edelleen pelaamaan aivan huipputasolla, Cole sanoi The Sunille.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!