© Kuva: Getty Images

Palloliiton juhlavuotta koristaa Uefan kongressi ja Viro-haaste

Suomen Palloliitto juhlii ensi vuonna 110-vuotispäiviään. Sen kunniaksi Palloliitto on saanut kunnian isännöidä UEFA:n kongressia. Se järjestetään 5. huhtikuuta Helsingin Messukeskuksessa.

– Juhlavuotta juhlitaan merkittävillä kansainvälisillä tapahtumilla. Olemme saaneet UEFA:n kongressin Suomeen, mihin koko Euroopan jalkapalloliitot ja päättäjät osallistuvat. Kokousviikkoon liittyy tietysti paljon UEFA:n hallituksen kokouksia ja muita tilaisuuksia, Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja kertoi maanantain tiedotustilaisuudessa.

Palloliitton juhlavuoteen kuuluu myös 10. kesäkuuta Suomen ja Viron 100+ Challenge, joka on kummankin liiton yhteistapahtuma. Tapahtumassa on tavoite pelata 100 jalkapallo-ottelua yhteensä päivän aikana kummassakin maassa.

– Tapahtumassa tullaan pelaamaan hyvin monella joukkueella ja eri tasoilla, Alaja kertoo.

Roope Kukkanen