© Kuva: Getty Images

Palloliitto satsaa ylimääräiset miljoona euroa toimintaansa – tähän rahat menevät

Palloliitto kertasi maanantaina liittohallituksen tiedotustilaisuudessaan kehitysstrategiaansa, johon kuuluu neljä painopistealuetta: pelaajan laadukas arki, elinvoimainen seura, mielenkiintoiset kilpailut ja jalkapalloperheen aktiivinen viestintä ja vaikuttaminen.

– Meille näistä tärkein on pelaajan laadukas arki. Tarvitsemme lisää hyviä huippupelaajia suomalaiseen jalkapalloon ja haluamme rytminvaihdosta pelaajakehitykseen, totesi Palloliiton varapuheenjohtaja Kaarlo Kankkunen. 

Kehitystä tulee tapahtua etenkin valmentajien kouluttamisessa. Palloliitto tulee tulevien neljän vuoden aikana panostamaan Uefan valmennuskoulutuksiin sekä lasten ja nuorten valmennukseen.

– Tiedämme, että tämä ei tule olemaan ilmaista. Olemme käsitelleet budjettia ja pyrimme lisäämään noin miljoona euroa valmentajakoulutuksen kehittämiseen ensi vuonna. Tämä on meille iso rytminmuutos. Tavoitteeksi olemme asettaneet, että lapsilla olisi osaavat valmentajat, Kankkunen kertoo.

Roope Kukkanen

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!