© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola avasi hämmentävää Lionel Messi -jupakkaa: ”Ehkä hän joskus haluaakin muualle”

FC Barcelona ja Manchester City kohtaavat tänään Mestarien liigan huippukamppailussa Camp Noulla. Ottelua ennen City-manageri Pep Guardiola on avannut hämmennystä herättänyttä jupakkaa Barcelona-tähti Lionel Messin ja muiden Barca-tähtien ympärillä.

Mundo Deportivo -lehden mukaan Guardiola yritti kesän aikana houkutella neljää Barcelona-pelaajaa Manchesteriin. Yksi pelaajista oli muuan Lionel Messi,

– En soittanut Messille, koska haluan hänen pelaavan vielä useita vuosia Barcelonassa. Toivon hänen lopettavan uransa täällä (Camp Noulla, Barcelonassa), Guardiola vakuutteli Guardianin mukaan, mutta ei sulkenut mahdollista siirtoa tulevaisuudessa kokonaan pois.

– Mutta voihan se olla, että hän haluaakin joskus pelata jossain muualla. Ehkä hän haluaa, että hänen lapset oppivat englannin kieltä, en tiedä. Ja jos niin tapahtuisi, mitä en siis toivo, silloin olisi neljä, viisi tai kuusikin seuraa hänen perässään, Guardiola totesi

Lisäksi lehti kertoi Guardiolan halunneen vahvistaa joukkuettaan myös Luis Suarezilla, Neymarilla ja Sergio Busquetsilla. City-luotsi kuitenkin kiisti tämänkin väitteen, mutta myönsi olleensa yhteydessä Barca-vahti Marc-Andre ter Stegeniin.

– Toistan en ole ollut yhteydessä Neymariin, Suareziin, Messiin, Busquetsiin tai Iniestaan. Ter Stegen on eri asia. Hän halusi pelata, mutta sitten hän halusikin jäädä. Halusimme hänen kaltaisen maalivahdin ja lopulta hankimme (Claudio) Bravon (Barcelonasta). Ja jos ikinä soitan Barcelonan pelaajalle, se on siksi, ettei hän saa peliaikaa. Ja siihen minulla on oikeus, Guardiola sanoi.

Lähde: Guardian, givemesport.com

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!