© Kuva: Getty Images

Pep Guardiola palaa Camp Noulle – näin hänen valmentamalleen joukkueelle kävi viimeksi

FC Barcelonan entinen päävalmentaja ja pelaajalegenda Pep Guardiola palaa seuran kotistadionille Camp Noulle keskiviikkoiltana Manchester Cityn managerina. Barca isännöi brittijoukkuetta Messtarien liigan C-lohkon ottelussa.

Guardiolan ensimmäinen paluu Camp Noulle ei sujunut aivan hänen suunnitelmiensa mukaan. Barcelona kukisti Guardiolan silloin valmentaman saksalaisen Bayern Münchenin yhteismaalein 3-0 Mestarien liigan kauden 2014-2015 välierissä.

Barcelonalle 14 pokaalia valmentajana kausina 2008-2012 voittanut Guardiola metsästää illalla menestystä hänelle rakkaalta kotistadioniltaan. Tehtävä ei ole helppo, kun otetaan huomioon Barcelonan taso. Barca johtaa C-lohkoa kuudella pisteellä, Guardiolan Cityllä on kahdestä pelistä neljä pistettä.

Kello 21.45 alkava huippuottelu näytetään suorana Viasat Jalkapallo -kanavalla. Suora studiolähetys alkaa kello 21.