© Kuva: Getty Images

Real Madrid vastustaa – loukkaantunut James Rodriguez pelaa MM-karsinnoissa?

Real Madridin James Rodriguez loukkasi pohkeensa viikonloppuna, mutta on silti mukana Kolumbian MM-karsintajoukkueessa. Kolumbia kohtaa perjantaina Paraguayn ja tiistaina Uruguayn. On mahdollista, että hän pelaa jo tiistaina.

Kolumbia tarvitsisi tähtipelaajaansa, sillä se on neljäntenä lohkossa ja vain neljä maata menee suoraan Venäjän MM-lopputurnaukseen 2018.

– James on varmasti ulkona perjantain ottelusta. Mutta seuraamme päivittäin hänen tilannettaan, enkä sulje missään nimessä pois hänen pelaamistaan Uruguayta vastaan ensi viikolla, sanoo Kolumbian päävalmentaja Jose Pekerman AS:lle.

Real Madrid on huolissaan pelaajan tilanteesta, eikä haluaisi hänen pelaavan vielä.

– Minun on pidettävä tässä Kolumbian puolta. Seurat toki omistavat pelaajat ja heillä on oikeus mielipiteisiinsä. Mutta niille on oltava vahvat perusteet. Mielestäni me olemme aina tehneet tässä maajoukkueessa oikeita ratkaisuja, Pekerman sanoo.