Shefki Kuqilla yksi toive: ”Toivottavasti saadaan paremmat tuomarit lauantaina”

© Kuva:
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

TPS ja FC Inter pelasivat Veikkausliigan nousukarsinnan ensimmäisessä osaottelussa maalittoman tasapelin. Lukemat oli oikeutetut, sillä molemmilla oli omat paikkansa, mutta viimeistely ontui. Interin päävalmentaja Shefki Kuqi antoi ottelun jälkeen kritiikkiä tuomarityöskentelystä.

– Toivottavasti saadaan paremmat tuomarit lauantaina. Niin, että saisi ottaa vähän kontaktia tasapuolisesti, Kuqi heitti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Kuqi harmitti erityisesti tuomio, jossa Interin pelaajalle annettiin keltainen kortti Kuqin mukaan suojaamisesta. Erotuomarina vihelsi ottelussa Ville Nevalainen.

– Me saamme kortin siitä, että meidän pelaaja suojaa palloa ja vastustaja saa vapaapotkun siitä. Mielestäni toisessa päässä nähtiin ihan samanlainen tilanne.

– Sitä minä vain tarkoitan, että jos vihelletään jollain linjalla, niin sitten kanssa vihelletään sillä linjalla, Kuqi jatkoi.

Kuqin toive toteutuu ainakin siinä mielessä, että lauantain otteluun tuomaristo vaihtuu. Joukkueensa pelaamiseen Kuqi oli suhteellisen tyytyväinen.

– Aloitimme tosi vahvasti ja saimme muutamia hyviä maalipaikkoja. Toinen jakso ei ollut niin hyvää, mutta oma pää pysyi puhtaana, ja kyllä meillä paikat oli tehdä maali, Kuqi analysoi.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!