© Kuva: Getty Images

Sunderland tiedotti: ”David Moyesilla täysi luottamus”

Sunderland on aloittanut kauden surkeasti ja manageri David Moyesin potkuista on jo huhuiltu.

Joukkue on Valioliigan viimeisenä saatuaan kahdeksasta ottelusta ainoastaan kaksi tasapelipistettä. Seurajohto tiedotti kuitenkin tänään olevansa yhä manageri Moyesin takana.

– Tämä on ollut varsin turbulentti alkukausi meille. Emme ole tietenkään sarjataulukossa siellä, missä haluaisimme olla. Mutta henkilökohtaisesti minulla on hyvä tunne kokonaisuudesta. David on kokenut manageri, yksi liigan kokeneimmista, ja hän on upea persoona. David on joukkueiden rakentaja ja tietää, mitä voittaminen vaatii. Tuemme häntä täysin, koska hän ymmärtää, mitä hänen työhönsä kuuluu ja mitä se vaatii. Me tarvitsemme nyt nimenomaan manageria, joka pystyy jälleenrakentamaan joukkueen, kirjoitti seuran toimitusjohtaja Martin Bain Sunderlandin verkkosivuilla.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!