© Kuva: Juha Tamminen

TPS-pelaaja suoraan pelistä röntgen-kuvauksiin: ”Pelaan, jos on pienikin mahdollisuus”

TPS ja FC Inter pelasivat Veikkausliigan nousukarsinnan ensimmäisessä osaottelussa maalittoman tasapelin. Palloseuran parhaimmistoon kuulunut puolustaja Rasmus Holma joutui jättämään pelin kesken loukattua olkapäänsä.

Holma otti selvän erävoiton Interin hyökkääjä Njazi Kuqista viemällä lähes kaikki pääpallot kaksikon välillä. Holma joutui tulemaan vaihtoon 74. minuutilla.

– Olkapää lähti pariin otteeseen paikoiltaan. Menen nyt suoraan röntgeniin. En usko, että siellä mitään on rikki, toivottavasti saisin lauantaiksi parsittua itseni kasaan, Holma kertoi SuomiFutis.com-sivustolle.

Holman pelihalut paistoivat Paavo Nurmen stadionilla kauas lehdistöaitioon saakka. Holma esitti todella vahvaa kaksinkamppailupelaamista Kuqia vastaan.

– Se oli etukäteen hyvin tiedossa, että heillä on isokokoinen joukkue, ja että he pyrkivät hakemaan keskityksiä Kuqille. Siinä pitää olla vahva, meidän pitää asenteella korvata kokoa. Kokoajan, kun tuplaseimme Njazin, niin ei se siitä puristuksista päässyt mihinkään, Holma totesi.

Holman poissaolo lauantain toisesta osaottelusta olisi valtava menetys TPS:lle. Päävalmentaja Mika Laurikainen joutui ottamaan Holman pois kentältä vastoin miehen tahtoa.

– Hän sai iskun ja olisi vielä halunnut mennä kentälle, mutta en päästänyt, Laurikainen kertoi.

Röntgen-kuvaus ja lääkäri lopulta kertovat, voiko Holma pelata lauantaina, mutta ainakaan miehen asenteesta ratkaisuottelussa pelaaminen ei jää kiinni.

– Jos on pienikin mahdollisuus pelata, pelaan. Kyllä minä kipua kestän, mutta jos siellä jotain on rikki, niin täytyy sitten järki päässä pitää, Holma mietti.