© Kuva: Getty Images

Valioliigapelaajalla uskomaton saldo – 32 peliä avauksessa ilman voittoakaan!

Sunderlandin 25-vuotias Jack Rodwell on nyt pelannut 32 kertaa joukkueen avauskokoonpanossa – ilman yhtäkään voittoa!

Rodwell tuli Sunderlandiin kesällä 2014 Manchester Citystä. Niissä peleissä, missä Rodwell on ollut avauksessa, Sunderland on pelannut tasan 15 ja hävinnyt 17. Kun hän on tullut vaihdosta kentälle, saldo on sentään parempi: viisi voittoa, viisi tasapeliä ja kymmenen tappiota.

Viime kauden päätteeksi Sunderland hävisi Sam Allardycen johdolla kauden 11 viimeisestä ottelusta vain yhden. Nyt David Moyesin alaisuudessa yhdeksästä alkukauden liigapelistä on vain kaksi tasapelipistettä.

– Pakko myöntää, että olemme menneet huonompaan suuntaan. Ei ole helppoa, kun joukkue ja manageri on vaihtunut, mutta ei se mikään selityskään saa olla. Syy ei ole managerin, hän on todella hyvä. Meidän pelaajien on otettava kentällä homma haltuun, Rodwell sanoo Chroniclelle.

– 11 pelaajaa kentällä ratkaisevat. Uskon, että yhdessä saamme kurssin kääntymään. On selvää, että manageri on pettynyt, niin olemme me pelaajatkin. Mutta kunhan teemme kovasti töitä, tässä sarjassa kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa.

Seuraavaksi joukkue kohtaa keskiviikkona Liigacupissa Southamptonin vieraissa ja lauantaina Arsenalin kotonaan liigaottelussa.

– Joskus tarvittaisiin myös pieni sysäys onnea. Jos pystyisimme voittamaan Arsenalin, saisimme siitä taatusti valtavan paljon itseluottamusta, Rodwell sanoo.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!