© Kuva: Getty Images

Argentiinan päävalmentaja murskatappiosta: ”Yksi urani pahimmista hetkistä”

Argentiinan päävalmentaja Edgardo Bauza oli murheissaan Brasilialle hävityn MM-karsintaottelun jälkeen. Kotijoukkue oli täysin suvereeni ja musersi Argentiinan 3-0.

Maaleja olisi voinut syntyä tuplasti enemmänkin, niin paljon paikkoja Brasilialla oli.

Argentiina on voittanut vain neljä 11 karsintaottelusta, ja se on pudonnut jo jatkopaikkojen ulkopuolelle lohkon sarjataulukossa. Bauza tuli Tata Martinon tilalle kesällä, mutta on onnistunut viidessä ottelussa johtamaan joukkonsa vain yhteen voittoon. Alla on nyt neljän ottelun voitoton putki: ensin tuli tasapelit Venezuelan ja Perun kanssa, sitten katastrofaalinen kotitappio Paragualle ja nyt murskanumerot Brasiliaa vastaan.

On varmaa, että Bauzan palli heiluu jo. Ensi viikon ottelu Kolumbiaa vastaan on täysin pakko voittaa.

– Tämä oli yksi valmentajaurani pahimmista hetkistä. Mielestäni pelasimme kuitenkin melko hyvin, mutta virheet kostautuivat sekä ensimmäisessä että etenkin toisessa maalissa, Bauza sanoi ESPN:n mukaan.

– Meidän on pakko pysyä positiivisena, kolmen päivän päästä on edessä todella tärkeä ottelu.