© Kuva: Getty Images

Barcelona Sevillan yllätyspelaajan perässä – hinta noussut neljässä vuodessa liki kymmenkertaiseksi!

Barcelona haluaa The Sunin mukaan hankkia Sevillan keskikenttäpelaajan Steven N’Zonzin. 27-vuotias ranskalainen pelaa todella vahvaa kautta Sevillassa.

N’Zonzin urakehitys on ollut erikoinen. Hän pelasi 208-2009 Amiensissa Ranskan kakkosliigassa. Sen jälkeen kului kolme vuotta Blackburnissa, mihin hän siirtyi naurettavalla 500 000 euron siirtosummalla. Stoke osti hänet 2012, nyt hinta oli sentään jo 4,4 miljoonaa euroa.

Sevilla hankki miehen kesällä 2015, nyt hinta oli jo 10 miljoonaa euroa. Isoihin otsikoihin hän on noussut vasta tällä kaudella. Sunnuntaina Barcelona löi Sevillan 2-1 ja N’Zonzi oli jälleen joukkueensa parhaimmistoa.

Myös Chelsea ja Manchester City ovat ilmaisseet kiinnostuksensa pelaajasta, mutta espanjalaislähteiden mukaan Barcelona on valmis maksamaan hänestä 35 miljoonaa euroa.